Vannak kolbászok és van a Tokaj Gourmet

Receptjét 125 éves sváb receptúra tökéletesítette, egyedi ízvilágát a zempléni hegyi levegő különlegessége, a bükkfafüstön érlelés, és a pikáns fűszerezés gazdagítja. Csak óvatosan a fogyasztásával, függőséget okozhat, annyira jó!

Kimagaslóan magas hústartalommal bíró, a hagyomány őrzését a modern kor igényeivel párosítva, ízfokozó- , adalékanyag- és allergén mentes alapanyagokból készült ínyencségek.

Ezek közül is a legfajsúlyosabbak a vadhúsból készített termékeink, hiszen a szarvashúsból készült kolbász igazi fejedelmi étek már évszázadok óta.

A vadhús alacsony zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú, rendkívül értékes, egészséges és ízletes hús, ennek köszönheti magas presztízsét. Sózott lila hagymával, kenyérrel és paprikával mennyei! A baráti italozások elengedhetetlen kelléke.